INSTRUMENT DE MARKETING
EXCELENT SUPORT DE COMUNICARE
CADOU PROMOTIONAL

Uzual se afla in stoc sase arome : pin, vanilie, liliac, fresh, antitabac, oceanic.
Puteti exprima si alte optiuni deoarece putem importa si reproduce o mare gama de arome.

pin

PIN

aroma montana, puternic masculina, cu accente herbal si parfum de conuri de brad. notele verzi pun in valoare prospetimea parfumului. intensitate si durata mare de parfumare.

 
vanilie

VANILIE

vanilia - o aroma dulce, placuta,  cu o nota foarte specifica. aroma este  una foarte echilibrata, cu accente gourmet. parfumeaza discret, pe o perioada de timp indelungata.

liliac

LILIAC

tandru, seducator si senzual, acestea sunt principalele caracteristici ale parfumului de liliac care se acorda perfect cu gusturile doamnelor. parfum dulce, intes, fermecator cu trimitere la natura si direct la florile de liliac.

fresh

FRESH

parfumul fresh - usor, luminos, diafan, da o senzatie de prospetime vibranta emanand energie pozitiva. o esenta ce inspira libertate si senzualitate deopotriva, un parfum simplu cu un strop de eleganta.

antitabac

ANTITABAC

un parfum herbal-lemnos conceput sa emane vigoare, mireasma de iarba verde, cu usoare urme de condimente cu arome calde. un parfum puternic,clasic si jovial, dinamic inca de la primul contact. tandru, seducator  si revigorant.

oceanic

OCEANIC

o esenta acvatica, senzuala si atractiva, incantatoare ca marea, ce inspira energia proaspata si curata a apei. lasa-te purtat de valul sentimentelor si al senzualitatii si descopera lumea spumoasa a apelor marii, plina de surprize si mister.